СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2018 » Листопад » 21 » Шість послідовних Святих Літургій за спасіння душ (Климентіївка)
19:26
Шість послідовних Святих Літургій за спасіння душ (Климентіївка)

Пояснення про шість Служб Божих, які можна служити як за живих так і померлих, на хвалу Божу, славу і подяку Йому, за бідні душі в Чистилищі, щоб через заслуги Ісуса Христа виблагати їм потіху і очищення.

Ця інформація була знайдене серед побожної літератури одного старенького священика. На ледь читабельному тексті старенького аркушу паперу було описано настанови сильної Євхаристійної молитви 6-ти щоденних безперервних Служб Божих.

Приклади:

  1. Високоосвічений, благочестивий священик-єзуїт і вчитель Св. Письма, просвічений об'явленням, проповідував народові, що, коли відслужити за померлого 6 Служб Божих, то душа його зараз же, визволиться з Чистилища, навіть якби мусіла там терпіти аж до дня Страшного Суду. Дві жінки які чули цю проповідь, приобіцяли собі взаємно, що на випадок смерті та, яка залишиться з живих, подбає, щоб цих б Служб Божих за померлу було обов’язково відправлено. І ось як одна з тих жінок померла, тоді друга, пам'ятаючи про обіцянку, замовила ці Літургії, після чого покійна з'явилась їй у сні в такій невимовній красі і світлості, що ця охоплена радістю та втіхою три дні не їла й не пила… Отямившись, єдиним її бажанням стало – теж умерти у такій ласці Господній. Будучи самотньою, ще за свого життя, замовила ці молитви через священика і після того як вони в її наміренні були відслужені, спокійно і радісно чекала свого часу зустрічі з Творцем.
  2. Одна з бідних душ, якій судилось терпіти в чистилищі аж до Страшного Суду, з'явилась високодуховному священикові в часі його молитви і попросила, щоб він відправив за неї згаданих б Служб Божих. Коли отець це бажання, з великою набожністю сповнив, ця душа знову звернулася до нього під час однієї з його молитов і сказала: «Я є ця душа за яку Ви відслужили шість Служб Божих. Велика подяка хай буде Богові і Вам, що мене Євхаристійною молитвою визволено від таких великих страждань, які мусіла б терпіти аж до другого приходу Христового.

Якщо відправити за живих або померлих 6 Служб Божих за порядком, який подано нижче, то неодмінно душа того, за кого Служби Божі жертвуються, негайно визволяється з нестерпних мук чистилища. Попри це її живі родичі відчуватимуть теж легкість у пройденні свого шляху по земному житті.

Треба мати на увазі, що ці щоденні безперервні Служби Божі мусять відправлятись в наміренні однієї душі за слідуючим порядком і в такому наміренні:

ПЕРШУ Службу Божу потрібно жертвувати на славу безвинного ув'язнення нашого Господа Ісуса Христа, щоб душа (ім’я), яка через учинені в житті гріхи, знаходиться в неволі та нестерпних муках чистилища, яку бажається звідти визволити – спаслася!

ДРУГУ Службу Божу потрібно жертвувати на славу безвинного суду, який вчинено над нашим Господом Ісусом Христом, щоб бідна душа (ім’я), яка через учинені гріхи засудилась строгим Судом Божим – визволилася від тяжких страждань.

ТРЕТЮ Службу Божу потрібно жертвувати на славу безвинного глузування над нашим Господом Ісусом Христом, якого Він зазнав через ціле своє пресвяте життя, а зокрема під час свого останнього болючого терпіння на хресному дереві, щоб Господь звільнив бідну душу (ім’я) від болісного переслідування і кари на яку вона справедливо заслужила своїми гріхами.

ЧЕТВЕРТУ Службу Божу потрібно жертвувати на славу Святих Ран і страждань нашого Господа Ісуса Христа та на славу лиходіянь і смерті, яку Він перетерпів на хресному дереві, щоб Господь вилікував бідну душу (ім’я) з усіх смертельних ран, заподіяних тяжкими гріхами і звільнив від заслуженої кари.

П’ЯТУ Службу Божу потрібно жертвувати на славу погребання нашого Господа Ісуса Христа, просячи Його щоб всі гріхи і злочини, які бідна душа (ім’я) чинила, Він на віки похоронив у своєму безмежному милосердю, а душу охоронив від заслуженої кари.

ШОСТУ Службу Божу потрібно жертвувати на славу Воскресіння і Вознесіння нашого Господа Ісуса Христа, щоб вивів бідну душу (ім’я) із тіні смерті до вічного Світла і якнайшвидше нагородив її воскресінням і небовзяттям.

Читайте також: Григоріанка та 30 Святих Літургій в наміренні давших

Варто зазначити, що ніхто не зможе й описати, які великі заслуги перед Богом здобуде собі той хто розголосить значення цих б Служб Божих і спосіб їх служіння. Навіть якби людина відбувала паломництва по відпустових місцях цілого світу, то не здобуде собі стільки заслуг, як тим що закликатиме інших людей користуватись такими Божественними Літургіями, бо таким чином багато бідних душ зазнає утіхи і спасіння.

Треба пам'ятати, що кожна людина, яка ще за свого життя зволить у інтенції звільнення від гріхів померлого з родини (також тих хто з померлих сниться) або за дорогу людину за життя, ба навіть у своєму наміренні замовить ці Служби Божі – здобуде собі велику духовну користь. Бо тоді навіть якби вона попала у немилість Божу через грішне життя – отримає ласку не тільки прощення своїх гріхів, але заслугами цих 6-ти Служб Божих, як праобразу Тайної Вечері, дійде до пізнання та жалю за них і таким чином уникне вічного прокляття.

(Витяг з одного давнього молитовника, апробованого Папою Климентом XII).

Згаданих 6 Служб Божих називають також «Страждальні Служби Божі». Папа Климентій XII (1730-1740) апробував і поручав їх священикам до молитовного практикування. Цих 6 Служб Божих треба правити послідовно протягом 6 днів, подібно Григоріанці, яка служиться послідовно протягом аж 30-ти днів.

Щоб замовити Климентіївку 6-ти Служб Божих — звертайтесь до священиків, які готові взяти на себе відповідальність при відправленні цих безперервних Євхаристійних жертв. Можна просити отця також про молитовні намірення на 12 окремих Служб (через заступництво 12-ти апостолів) і на 7 (даруванням 7-ми дарів Духа Святого).


Переглядів: 2425 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Чт, 28.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах