СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2013 » Грудень » 23 » Призове місце на єпархіяльному турнірі по настільному тенісу (оновлено)
16:58
Призове місце на єпархіяльному турнірі по настільному тенісу (оновлено)

Перший турнір Бучацької єпархії УГКЦ по настільному тенісу


 13-14 грудня 2013 року до м. Заліщики, на перший єпархіальний турнір по настільному тенісу, завітала молодь з Борщівського деканату очолювана о. Володимиром Кремзою з представниками зі Скали-Подільської (Ундерко Леонід, Скавронський Михайло, Гризак Єлизавета) та Іванкова (Слотвінський Андрій, Залипко Ірина) і молодь Улашківського деканату під опікою о. Ігора Лесюка. У змаганнях приймали участь також дві команди із Заліщик. Кожна команда складалася з 6 учасників: священик, 2 дівчини і 3 юнаки. Змагання були особисто-командні, у таких номінаціях: серед священиків, один юнак (1997-1998 р.н.), один юнак (1999-2001 р.н.), один хлопчик 2002 р.н. і молодше, одна дівчина (1997-2000 р.н.), одна дівчина 2001 р.н. і молодше. Ця молодіжна зустріч стала також  одним із заходів підготовки до святкування 150-ліття храму Покрови Пресвятої Богородиці. Захід є не лише засобом залучення молоді до активних занять фізичною культурою і спортом та пропаганди здорового способу життя, а й справжнім духовним святом для учнівської та студентської молоді.

У п’ятницю 12 грудня в залі коледжу відбулася година духовності. Після цього в спортивному залі коледжу проходив перший тур змагань з настільного тенісу. Того ж дня ввечері молодь разом із священиками в церкві Покрови Пресвятої Богородиці мала молитовні зібрання.

Суботній день розпочався для молоді Святою Літургією. Сповідь, Святе Причастя, слова молитви священиків допомагали очистити душу, стати добрішими i сильнішими. Тож і в спортивних змаганнях того дня панував дух завзятої і азартної боротьби, наповнений доброзичливим відношенням суперників один до одного. В обідню пору урочиста процесія громади церкви Покрови Пресвятої Богородиці, очолена парохом, о. Іваном Сендзюком, хлібом-сіллю зустріла генерального вікарія Бучацької єпархії УГКЦ о. Володимира Заболотного.

Завершення заходів вшанування отців Тимчуків відбулося у Заліщицькому агарному коледжі. Тут в присутності священиків, організаторів та гостей змагань пройшла урочиста церемонія нагородження переможців першого єпархіального турніру з настільного тенісу. Нагороди отримали переможці та призери особистої першості. Хочеться відзначити команду Борщівського деканату, яка зуміла вибороти третє місце на єпархіальному турнірі. Серед юнаків першої категорії ІІІ місце здобув – Андрій Слотвінський (с. Іванків); другої категорії ІІ місце – Леонід Ундерко (смт. Скала-Подільська); третьої категорії ІІІ місце – Михайло Скавронський (смт. Скала-Подільська); серед дівчат другої категорії ІІІ місце посіла – Єлизавета Гризак (смт. Скала-Подільська).

Своєрідною родзинкою турніру була участь в змаганнях священиків, де в безкомпромісній боротьбі перемогу здобув о. Володимир Кремза (церква Різдва Івана Хрестителя м. Борщева), друге місце зайняв о. Іван Сендзюк, а третє о. Ігор Лесюк. Ось так отці не лише словом, але й власним прикладам надихали своїх юних парафіян на їх спортивні звершення. Переможці отримали медалі, грамоти та подарунки. Командну першість впевнено здобули дві команди із Заліщик, а третє посіла команда з Борщівського деканату УГКЦ, яка попередно була складена на деканальному турнірі 8 грудня у с. Ланівці. Команди-переможниці отримали з рук генерального вікарія Бучацької єпархії грамоти, пам’ятні кубки і сувеніри.

Таке духовнго-спортивне єднання стало ще одним кроком до духовного і фізичного зростання нашої молоді, до зведення в душах наших юнаків і дівчат величного храму Божої Любові, Віри, Надії  та Божого Милосердя, який так невтомно і жертовно будували колись отці ісповідники віри архиєрей Яків та ієромонах Єронім (Тимчуки).

Посилання на першоджерело ТУТ



Переглядів: 2853 | Додав: S@L | Теги: настільному, турнірі, по, тенісу, на, Призове, місце, єпархіяльному

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 29.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах