СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Призове місце на екологічному конкурсі УГКЦ + ВІДЕО
20:34
Призове місце на екологічному конкурсі УГКЦ + ВІДЕО

Підбито результати Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння» 2013 року, присвяченого Дню Бога Творця, який вже втретє проводить Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства з питань екології. Основними завданнями конкурсу було плекання почуття відповідальності за створений Богом світ – природу, на засадах християнської віри та етики, а також популяризація християнського екологічного свята – Дня Бога Творця.

Визначити переможців було нелегко, адже велика кількість робіт, яка надійшла на конкурс, заслуговує уваги та відзнаки. Дуже тішить те, що конкурсні роботи просякнуті свідомістю християнської відповідальності за Боже створіння, змістовно та талановито оформлені. Варто також відзначити розширення географії учасників, яка цьогоріч охоплює не лиш різні регіони України, але й українську діаспору.

Серед номінацій були визначені такі: «Вірш», «Роздуми», «Проповідь», «Малюнок» та «Молитва». Приємно сповістити, що перше місце в номінації «Молитва» отримала дружина священика УГКЦ смт.Скали-Подільської – Марія Германюк, яка склала текст молитви за збереження природи.

17 жовтня у каплиці Івано-Франківської Духовної Семінарії відслужилась Архиєрейська Божественна Літургія, очолювана єпископом-ординарієм Сокальсько-Жовківської єпархії, головою Комітету з питань екології Синоду єпископів УГКЦ - Кир Михаїлом (Колтуном). Опісля проф. д-р Володимир Шеремета, керівник Бюро УГКЦ з питань екології розпочав академічну програму та урочистість вручення нагород. Грамоту та цінний екологічний дарунок від Бюро екології та грамоту від державної екологічної інспекції Івано-Франківської області отрмала п. Марія, яка, на фоні звучання духовної мелодії, зачитала присутнім складену молитву. Прикрасою свята став виступ семирічної парафіянки УГКЦ Скали-Подільської Софійки Фанок з тематичною пісенькою про світ створений Богом. А вкінці за фуршетним столом гості змогли ближче познайомитися обміркувати можливості збереження довкілля.

Віряни Скали-Подільської вдячні Українській Греко-Католицькій Церкві за систематичну організацію цікавих конкурсів та радіє у Бозі своїми успіхами.

______________________________________________________________________
Молитва за збереження природи

Отче Наш небесний, Творче всього сущого! Славимо ім’я Твоє велике і Царство Твоє по всій землі. Ти, що створив небо і землю та наповнив святим Духом, оселив життя там де життя не було і безодня стала раєм. Вінцем творіння поставив людину та царем над усім створеним Тобою світом. Дякуємо Тобі за дім, за Землю. Дякуємо за килим із трав та квітів, за небо голубе і хмари. За сонце, місяць та зорі, які Ти зробив нашими світилами. За безмежні простори лісів та полів… ріки, озера, моря, океани… Просимо, Господи, милосердя та прощення за гріхи проти всього створеного за задумом Твоїм. Пробач нам, немічним та не слухняним дітям, за не розуміння цінності дарунків природи, які від Тебе походять. Прости за нищення довкілля і дай нам мудрість шанобливого ставлення до творінь Твоїх. Збережи природу – молимось. Бо Ти Творець і Тобі славу, і подяку засилаємо з Сином Твоїм, відкупителем людства, і Духом Твоїм, що перебуває з нами повіки. Амінь.

______________________________________________________________________


ФОТО



ВІДЕО



Переглядів: 3712 | Додав: S@L | Теги: екологічному, УГКЦ, на, Призове, місце, конкурсі

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Сб, 20.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах