Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2013 » Серпень » 26

На День Незалежності України у с. Лосяч міжконфесійно освячено величну каплицю Ісуса і Богоматері.

Директор ПАП «Дзвін» Василь Градовий, який профінансував духовну розбудову, голова районної державної адміністрації Ярослав Верхола спільно із заступником голови районної ради Валерієм Ромашенко, Лосяцьким сільським головою Григорієм Фостієм та народним депутатом України, Іваном Стойком взяли участь в урочистому відкритті Християнського комплексу, збудовоного до 1025-ліття хрещення Київської Русі.

Всечесні отці місцевих Української Греко-Католицької Церкви Воздвиження Чесного Хреста Господнього, о.Василь Германюк, Української Православної Церкви Київського патріархату Воздвиження животворящого Хреста, о.Степан Мазурик та Римо-Католицького костелу Святого Антонія, о.Володимир Строгуш урочисто відпслужили Молебень та освятили молитовне місце.

Опісля лунали вітання з нагоди посвяти і Дня Незалежності України та святковий концерт Лосячської громади.

Жителі та гості селища змогли вперше за десятки років прийти до спільного почитання Господа Бога через екуменічний Молебень єдності Церков трьох традиційних конфесій України на фоні посвяти величного духовного комплексу.

Посилання

 

Переглядів: 2504 | Додав: S@L | Дата: 26.08.2013 | Коментарі (0)


Скала-Подільська декілька днів проводила святкування Дня селища і 100-річчя з дня роботи місцевого Будинку Культури, а також було охоплено святкування Дня державного прапора України, Дня Незалежності та неділю перед храмовим празником Успення Пресвятої Богородиці. Організаторами святкувань виступили структури: селищна рада (через голову Любомира Черепія), Будинок Культури (через директора Наталію Кульчицьку) та парафія УГКЦ Скали-Подільської (через о.Василя Германюка).

23 серпня, День державного прапора України.

В цей день керівники та представники державних структур селищної ради, Будинку Культури, комунального підприємства, двох шкіл, двох садочків, дитячого парку, оздоровчого комплексу «Збруч» та інших закладів зібрались у храмі Божому при парафії УГКЦ, щоб помолитися й освятити українські прапори. о.Василь подякував селищному голові за тісну співпрацю з церквою і вручив освячений синьо-жовтий стяг. Такий же дарунок був вручений і директору Будинку Культури за спільну працю на ниві розвитку культури та духовності Скали-Подільської.

... Читати далі »

Переглядів: 1988 | Додав: S@L | Дата: 26.08.2013 | Коментарі (0)

Пт, 26.04.2024, 15:12
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010