СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2013 » Серпень » 26 » Кількаденне святкування Дня селища (ФОТО)
18:27
Кількаденне святкування Дня селища (ФОТО)


Скала-Подільська декілька днів проводила святкування Дня селища і 100-річчя з дня роботи місцевого Будинку Культури, а також було охоплено святкування Дня державного прапора України, Дня Незалежності та неділю перед храмовим празником Успення Пресвятої Богородиці. Організаторами святкувань виступили структури: селищна рада (через голову Любомира Черепія), Будинок Культури (через директора Наталію Кульчицьку) та парафія УГКЦ Скали-Подільської (через о.Василя Германюка).

23 серпня, День державного прапора України.

В цей день керівники та представники державних структур селищної ради, Будинку Культури, комунального підприємства, двох шкіл, двох садочків, дитячого парку, оздоровчого комплексу «Збруч» та інших закладів зібрались у храмі Божому при парафії УГКЦ, щоб помолитися й освятити українські прапори. о.Василь подякував селищному голові за тісну співпрацю з церквою і вручив освячений синьо-жовтий стяг. Такий же дарунок був вручений і директору Будинку Культури за спільну працю на ниві розвитку культури та духовності Скали-Подільської.

По обіді на стадіоні ЗОШ І-ІІ ст. на високому рівні відбувся турнір "Тренуємо тіло в християнському дусі" з футболу між парафіями УГКЦ смт.Скали-Подільської, м.Борщова (поселення цукрового заводу), м.Бучача та с.Гермаківки в якому перше місце зайняла команда Благовіщенської церкви Бучача, друге – команда Святоуспенської церкви Скали-Подільської, третє – команда церкви Різдва Св. Івана Хрестителя Борщова, також медалі за участь отримали футболісти Святоуспенської церкви з Гермаківки. Опісля гри молодь скуштувала борщу з пампушками і з християнським запалом вирушили по домівках в очікуванні наступних турнірів, які організує УГКЦ.

24 серпня, День Незалежності України.

Цього дня у храмі при парафії УГКЦ відслужилась Свята Літургія з нагоди Дня народження нашої держави та поминальна Панахида за особами, які загинули за Україну.

Також були проведені спортивні змагання з шашок, з чоловічого і жіночого тенісу та крос.

25 серпня, День селища і 100-річчя з дня заснування місцевого Будинку Культури.

Зранку відслужились Служби Божі у храмах трьох діючих конфесій Скали-Подільської. Вартим уваги було богослужіння греко-католицької громади, яке служилось під відкритим небом на місці будівництва церкви.

Над вечір на площі ЗОШ І-ІІІ ст. розпочався концерт, який включав різноманіття творчих композицій, як українського естрадного, народного, історичного так і духовних жанрів. Місцеві виконавці пісень, танцюристи, історик, звідусіль запрошені гості, учасники міжнародного християнського дитячого конкурсу УГКЦ «Пісня серця» дарували скалеччанам та гостям свята чудовий настрій, який був забезпечений не тільки розважальним змістом, а й змістом духовності. Попри сценічні виступи діяли виставки картин, вишивок та рукоділь місцевих майстрів, а також захоплювали увагу найменших розважальні атракціони.

Всі учасники дійств приурочених Дню селища отримали від організаторів почесні грамоти й подяки, а переможці спортивних змагань – медалі та кубки.

Остаточне завершення святкувань припаде на 28 серпня, у день храмового празнику Успення Пресвятої Богородиці.

Оргкомітет святкувань приносить подяку всім людям, які альтруїстично внесли свою лепту, щоб свято вдалось.

Оргкомітет


Переглядів: 1983 | Додав: S@L | Теги: Кількаденне, святкування

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 29.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах