Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2016 » Червень » 13

11 червня 2016 р.Б. відбулася проща Марійських та вівтарних дружин Тернопільсько-Зборівської архиєпархії до Зарваниці, організатором якої був о.Василь Брона. Чудотворне місце відвідали 3,5 тисячі молодих прочан в тому числі, цьогоріч, долучилась до з’їзду Бучацька єпархія через присутність дітей парафії Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Скали-Подільської ... Читати далі »

Переглядів: 1310 | Додав: S@L | Дата: 13.06.2016 | Коментарі (0)

Ось і настала велика святкова подія для вісьмох діточок зі Скали-Подільської у яких в неділю, 12 червня, відбулась перша Сповідь і Урочисте Святе Причастя. Даній події зустрічі з Євхаристійним Ісусом передували катехизаційні навчання, які супроводжувались молебнями, різноманіттям ігор, забавок, бансів, інтерактивом і навіть фокусами заради якнайкращої прослави Божої.

Цьогоріч мені було надзвичайно приємно вчити дітей науки Господньої, адже бачив як діти охоче спішать на уроки. Зокрема великою приємністю було те, що практично завжди з дітьми були присутні їхні батьки, які мали змогу теж почерпнути більших знань про Творця. І кульмінацією свята стала урочистість прийняття Святих Таїнств дітьми. Стараннями батьків був прикрашений храм, що додало певного колориту їхньому святу. Дітки отримали альбом наповнений фотографіями проведення наук, молитви, забавок та згодом отримали світлини з дня Урочистого Причастя. Насамкінець урочистопричасники показали свою уважність до події через показ усім присутнім коротенького зворушливого концерту прослави Божої, яку з дітьми підготувала християнський аніматор парафії, Москавлюк Олеся. Хочеться зазначити, що аніматори цьогоріч активно долучились до реалізації даної події, адже допомагали мені навчати, бавитись з дітьми у ігри і робити пам'ятні світлини, а це: Фігуш Ольга, Червоноока Аліна та Бойко Марія.

Адміністратор Парафії УГКЦ Скали-Подільської

о.Василь Германюк

Фото можна глянути ТУТ і на сторінках соцмереж парафії Fb, Ok, Vk

 

Переглядів: 737 | Додав: S@L | Дата: 13.06.2016 | Коментарі (0)

Пт, 26.04.2024, 21:56
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010