СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2015 » Листопад » 18 » Семінар вчителів християнської етики у Скалі-Подільській
15:17
Семінар вчителів християнської етики у Скалі-Подільській

17 листопада у Скала-Подільській ЗОШ І-ІІІ ст відбувся семінар вчителів основ християнської етики, який проводила Кунька Ірина Євгенівна. Програма зустрічі включала молитву за Україну, реквієм біля пам'ятника Небесної Сотні, представлення кількарічних напрацювань учнів при вивчені Закону Божого, презентації обдарованих дітей та ознайомлення з історією селища, звучали музичні композиції. Пані Ірина розповіла про співпрацю шкільного закладу із місцевими церквами УПЦ КП і УГКЦ, супроводжуючи свою доповідь фото та відеоматеріалами. 

Окрім вчителів ОХЕ на семінар були запрошені священики: о.Ілля Негір, о.Богдан Боднар, о.Василь Германюк. Отець Ілля (УПЦ КП) розпочав зустріч із благословення і молитви та акцентував на важливості праці вчителя християнської етики у школі. Отець Василь (УГКЦ) на завершення семінару зробив підсумок і заохотив вчителів шукати новітні методи викладання ОХЕ, щоб якнайкраще зацікавлювати сучасну молодь до пізнання Живого Бога в сьогоденні. А отець Богдан (відповідальний за комісію освіти та виховання у Борщівському деканаті УГКЦ) перед завершальною молитвою висловив подяку директору школи - Дорож Наталії Володимирівній та вчителю християнської етики - Кунька Ірині Євгенівній за таку потрібну в сьогоденні роботу на ниві прослави Господа Бога і радив кожному катехиту співпрацювати з своїми місцевими священиками по своїх школах, що сприятиме оживленню діалогу освіти і Церкви.

Фотоматеріал

Відеоматеріал


Фото та відеоматеріл наданий Москавлюк Олесею Миколаївною та Фігуш Ольгою Володимирівною

________________________________________________________

Прес-реліз працівників школи про дану подію:

17 листопада 2015 року на базі  Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений  семінар - практикум вчителів основ християнської етики на тему «Система роботи з обдарованими дітьми та виховання духовно-моральних цінностей на уроках християнської етики». На семінарі були присутні священики – о. Богдан Боднар, о. Ілля Негір, о. Василь Германюк, адміністрація школи та вчителі із різних сіл Борщівського району.  Була проведена акція «Помолимось за Україну разом», де на початку виступив о. Ілля і поблагословив проведення цього заходу.  В ході цієї акції учасники разом зі священиками помолились біля меморіалу Небесної Сотні.

Вже безпосередньо в школі з вітальним словом перед учасниками семінару виступила директор Дорож Н. В., яка відзначила важливість проведення подібних зустрічей. Вчитель основ християнської етики Кунька І. Є. поділилася власним досвідом проведення уроків та позакласних заходів, а також показала як вона співпрацює з місцевими духовними наставниками. Цікавим було саме представлення обдарованих учнів та їх виступи із власними презентаціями. Також учасники мали можливість відвідати краєзнавчий музей, де провела екскурсію і розповіла про духовну спадщину нашого народу науковий співробітник музею Ундерко О. Л. Підсумували роботу семінару о. Василь Германюк, о. Богдан Боднар, які зазначили, що саме християнська етика в даний час є не що інше як опора моральності, а не тільки здобуття певних знань.


Переглядів: 1788 | Додав: S@L | Теги: етики, християнської, Скалі-Подільській, вчителів, семінар

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 26.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах