СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2013 » Травень » 1 » Молодь УГКЦ Скали-Подільської несла Ісуса від серця до серця... (ВІДЕО)
14:57
Молодь УГКЦ Скали-Подільської несла Ісуса від серця до серця... (ВІДЕО)

Вже закінчується великий піст і кожен з нас мав можливість задуматися над своїм земним життям та зробити щось для того, щоб здобути заслуги для Царства Небесного. До цієї значної мети не малих зусиль доклала молодь УГКЦ смт. Скали-Подільської (Боровська Юля, Ундерко Леонід, Збриський Богдан, Москавлюк Олеся), які провели велику справу прослави терплячого Христа через молитовні зустрічі по парафіях з Хресною дорогою у музичному супроводі. Діти під проводом свого пароха, організатора та упорядника Хресної дороги отця Василя Германюка, в цьому страсному часі обїхали з духовним словом такі храми й заклади освіти та культури Борщівського деканату: Сапогів,  Вовківці, Пищатинці, Борщів (церква Різдва Івана Хрестителя), Колодрібка, Лосяч, Борщів (церква Свв. Петра і Павла), Скала-Подільська ЗОШ І-ІІ ст., Шершенівка, Гуштин, Бурдяківці, Більче-Золоте (санаторій), Більче-Золоте, Скала-Подільська ЗОШ І-ІІІ ст. (Будинок  Культури), Ланівці, Іванків,  Тулин,  Висічка, Озеряни, Констанція. І на завершення цієї доброї справи Хресна дорога з допомогою проектора була інсценізована на рідній парафії у Скалі-Подільській. Христова молодь через страсні розважання передала любов до Ісуса з села до села, з міста в місто, від серця до серця, від молоді до молоді, до діточок і старших…

З самого початку, при підготовці до цього дійства, було зрозуміло, що цей задум є Божою справою. Адже окрім вдало підібраного музичного супроводу, який допомагав зрозуміти та розважити над стражданнями Христа, проникливих слів вірша та прози було охоплено і тему абортів, дано усвідомлення того, що це не просто лікарська операція, а вбивство та великий гріх. В кінці кожної Хресної дороги звучала пісня «Не вбивай!», яка не залишила байдужим нікого. Сльози, які котилися по обличчях людей свідчили про не холодне серце, можливо гірку рану в душі на все життя через нерозумну помилку, або розуміння того чого у майбутньому не треба робити. Через виконання страстей устами дітей Бог хоче достукатися до серця кожного і через нас промовити словами ненародженої дитинки: «Тату, мамо – не вбивай! Я так хочу жити. Дозволь мені сонечко зустріти, Бога прославляти. А коли тобі буде важко я завжди буду біля тебе та підтримаю тебе...»

Слід зазначити й те, що у Скалі-Подільській планується будова церкви, знаючи цю ситуацію люди в знак подяки за проведену Хресну дорогу творили пожертви на будівництво й таким чином вносили свою цеголку у Божий храм. Ми висловлюємо щиру подяку усім жертводавцям, священикам, які запрошували нас нас, людям, які відкривали серця для Ісуса, о.Валерію Сиротюку – автору пісні «Не вбивай», який поклопотався та допоміг у безкорисливому написанні фонограми і всім тим, хто не залишився байдужим у даній Богом потрібній справі. Нехай Бог обдаровує своїми ласками, а ми будемо завжди Вас згадувати у своїх молитвах.

Олеся Москавлюк,

учасниця Хресної дороги у музичному супроводі

Фото з усіх Хресних доріг

 

Повне відео проекту


Переглядів: 3330 | Додав: S@L | Теги: серця..., Скали-Подільської, до, УГКЦ, молодь, серця, із, несла, Ісуса

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 19.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах