СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2013 » Січень » 9 » Обличчя Скали-Подільської: отець Василь Германюк
16:01
Обличчя Скали-Подільської: отець Василь Германюк
ЗА МАТЕРІАЛАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ІНТЕРНЕТ-ГАЗЕТИ "ПОГЛЯД"


Обличчя Скали-Подільської: отець Василь Германюк прикрашає духовне життя новітніми технологіями

«Погляд» вирішив розповідати не лише про тернополян, але й про мешканців усієї області. Тому пропонуємо Вам познайомитись з обличчям Скали-Подільської – адміністратор парафії Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт.Скали-Подільської та адміністратор парафії Воздвиження Чесного Хреста Господнього УГКЦ с.Лосяч Борщівського району о.Василь Германюк.


о.Василь Германюк

Де народились?

Я народився на Тернопільщині в с.Кудринці, Борщівського району там і навчався до дев’ятого класу. Це мальовниче село славиться чудовою природою, тому-що там є і ліси, і тече річка Збруч, і височить кам’яна фортеця… Згодом проживав у смт.Мельниці-Подільській, хоча більше жив там де навчався (Колегіум ім. Св.Йосафата м.Бучач, Дяківсько-Катехитична Академія м.Чортків, Івано-Франківська Духовна Семінарія). Зараз мешкаю в смт.Скалі-Подільській, оскільки є священиком Української Греко-Католицької Церкви, там же служу Богові та людям у духовних потребах.

Чим займаєтесь, де працюєте?

Знаю, що багатьом, особливо, молодим людям, важко зрозуміти тягу до Господа і можливість паралельної праці в сучасному світі з сучасними людьми. Але все ж таки, навіть Церква, йде в ногу з часом, щоб краще зрозуміти, щоб підтримати кожну душу, щоб нести духовну розраду серед мороку метушливого світу. Я покликаний Творцем для «сіяння зерен» науки Божої, покликаний на працю з людьми, з якими спільно радію в їхніх успіхах та дарую розраду в миті, коли вони борються зі своїми проблемами. Своє покликання розцінюю як дар Божий і розумію його словами Святого Писання: «Ярмо бо Моє любе й тягар мій легкий» (Мт. 11, 28-30). Маючи свої сторінки в соціальних Інтернет-мережах, часто відповідаю на різноманітні питання молоді, яка шукає себе і самотужки не може собі зарадити.

Хобі

Останнім часом отримав тягу до роботи в Інтернеті. Люблю дизайнувати сайти, а особливо стараюсь за наповнення християнських порталів та розповсюдження новин масової роботи нашої Церкви, щоб ніхто не забував, що Церква є і готова завжди молитися та підтримувати всіх вірних, незалежно від конфесійної приналежності.

Що любите робити?

Люблю робити приємність людям. Саме тому організовую різноманітні духовні події, молитовні акції, концерти, які об’єднують людей різних конфесій, творю працю саме на прославу Божу, яка збирає християн, щоб навчитися любові, милосердя, а заодно отримати духовне задоволення та радість.

Чого боїтесь?

Чого боюсь? Боюсь Бога! А в земному боюсь, що доведеться стикнуся з важкою проблемою пошуку жертводавців на будівництво храму Господнього у Скалі-Подільській, з проблемою фінансування цієї Богоугодної справи. А так, розумію слова Господа, Який сказав, що якщо ми з Богом – то хто проти нас?

Ваші мрії

Мрію, з поміччю Господньою, мати постійну наснагу приносити розраду потребуючим, потішити всіх у потребах. Мрію заохотити якнайбільше людей, особливо молодь, до молитви, до прослави Ісуса, Діви Марії та усіх святих. Мрію до кінця свого життя бути добрим священиком у винограднику Христовому!

За що любите Тернопіль?

Люблю як Тернопіль так і усі куточки Тернопільської області, тому-що сам Господь кличе мене служити Йому на теренах цього прекрасного краю. Тут проживає багато духовно сталих щирих людей, тут християни славляться доброзичливістю. Тернопільщина відома всім своїми прекрасними звичаями, а яка природа… Можна говорити й говорити про наш чарівний край, бо він справді чудовий.

Побажання землякам

Напередодні Різдвяних свят щиро бажаю жителям та гостям Тернопільського краю, щоб Пресвята Родина новонародженого Ісуса, Марії та Йосифа принесли у Ваші домівки благословення, мир, спокій і братню любов.

БЛАГОСЛОВЕННЯ ГОСПОНЄ НЕХАЙ ЗІЙДЕ НА ВАС І ПЕРЕБУВАЄ З ВАМИ ЗАВЖДИ: НИНІ, ПОВСЯКЧАС, І НА ВІКИ ВІЧНІ. АМІНЬ!


Інтернет-газета "Погляд" в рамках проекту: "Обличчя Тернополя"


Переглядів: 1089 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 26.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах