СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2011 » Серпень » 27 » Магія не може бути чорною чи білою
11:00
Магія не може бути чорною чи білою
В гостях у редакції побував прекрасний католицький священик Ян Білецький з Севастополя – один з небагатьох у світі священнослужителів, який виганяє бісів і вимолює для людей щастя.

Історії з практики, які розповідає отець Ян, здаються вигаданими. Кожного разу, коли він приїжджає до Риги, на прийом до нього очікують довжелезні черги із декількох сотень людей.

І можна було б скільки завгодно відмахуватися і не вірити в те, що екзорцизм (чин вигнання бісів) не казкові страшилки, а абсолютна реальність, якщо б не свідчення очевидців, які на власні очі бачили які жахливі речі відбуваються з біснуватими людьми під час читання отцем Яном певних молитов і як багато хто з них преображаються після закінчення богослужіння…

Обережно: знаки зодіаку!

Опинившись у стінах нашої редакції, отець Ян в першу чергу кинув погляд на великого металевого скорпіона, який мирно жив – точніше, висів – у нас в коридорі:

– Це потрібно зняти зі стіни і винести звідси. Поганий символ, він приносить в дім сварки і скандали!

Переконування в тому, що це подарунок, зроблений добрими людьми з найкращими намірами, не допомогли. Отець Ян був непохитний  і навіть не дозволив сховати сувенір до шафи.

– У світі існує велика кількість символів і знаків, які простим людям здаються безневинними, а сатаністи тим часом регулярно звершують над ними ритуали.
– А прикраси з будь-якими іншими знаками зодіаку можна носити?
– Не можна! Ви ж не знаєте, що вони означають. Той же знак Діви, наприклад, являється символом розпусти.
Та й у більшості інших знакових зображень прихована негативна енергія. Наприклад, прикраси у вигляді скарабеїв і проштамповані на тканині черепи символізують смерть, і перекинуті зверху до низу зірки – темні сили.
– Але ж люди не спеціально подібними символами прикрашають себе і свої будинки…

– Не спеціально. Але Люцифера притягують.
Я на днях побачив у вас у продажі з вигляду безневинну книжечку про драконів, яку видало для дітей одне поважне латвійське видавництво, – це справжній практичний путівник по сатанізму, посібник чорної магії.
Гарні картинки – а на останній сторінці у завуальованій формі дитині пропонують укласти угоду з темними силами. Для цього всього лише потрібно вписати в спеціальні графи прізвище батьків, своє ім’я і підписатися.
Гра, бачте, така. А насправді це заклик до страшної дії, наслідки якої проявляться через багато-багато років.
Чому не можна ходити до екстрасенсів.

– Отець Ян, ви хочете сказати, що темні енергії справді існують і є люди, які вміють ними володіти?
– Будемо говорити прямо: кожна енергія має творця, з нізвідки вона не проявляється. І «автором» чорної енергії може бути тільки нечиста сила.

Недавно до мене в Севастополь приїжджав один солідний полковник з сім’єю. Його син-студент одного разу побачив у сні сатану, після чого хлопця почала переслідувати нечиста сила: у гуртожитку серед білого дня хтось мерещився, по ночах мучили кошмари…
Батько був упевнений, що син просто жартує. Але вести його до лікаря не ризикнув: молодого чоловіка однозначно відправили б до психіатричної лікарні і кар’єра військового на цьому б швидко закінчилась. Тому в першу чергу вони вирішили приїхати до мене.

Пішли всі разом молитися до церкви. Полковник всім своїм виглядом показував, що до релігії і конкретно до екзорцизму ставиться вкрай несерйозно. І Господь показав йому, що є правда, а що брехня.

Річ у тім, що до церкви в цей день привели біснувату жінку. І коли я почав молитися, вона з страшною злістю почала на мене кидатися, а в кульмінаційний момент раптом піднялася в повітря.

Полковник як побачив цю картину, так з жахом пробкою вилетів з церкви. Так хотілося йому навздогін крикнути: «Захисник батьківщини, куди ж ти втікаєш?»

Але головне – побачивши на власні очі дію нечистої сили, цей чоловік зміг повірити в існування Господа Бога. І до церкви він став ходити регулярно, і сина його ми відмолили і повернули до нормального життя.

– А з допомогою якої сили, на ваш погляд, діють екстрасенси і так звані білі маги, які також використовують ікони і молитви і також звільняють людей від найрізноманітніших хвороб?

– Я особисто нікого ні від чого не звільняю. Я просто звертаюся до Бога з молитвами про допомогу для якихось конкретних людей. І через ці молитви зцілення до людей приходить не від мене, а від Господа.

Якщо ж я хоча б на хвилину припишу собі заслугу в чиємусь зціленні, Господь відразу ж припинить відповідати на мої молитви. Не випадково тим же екзорцизмом священик може займатися тільки з благословення єпископа.
А що стосується екстрасенсів, цілителів і всіх тих, хто, так би мовити, володіє якимись особливими енергіями, то ходити до них – страшний гріх, за який прийдеться потім відповідати якщо не вам, то вашим дітям чи онукам.
Так само небезпечно гадати на майбутнє.

Головне, потрібно чітко усвідомити: магія не може бути чорною чи білою. Всяка ворожба – це гидота в очах Божих.

Що ховається за сновидіннями.

– Чи можна довіряти снам?
– Сни, в яких нам повідомляють якусь істину, даються від Бога. Святий Йосиф бачив дивні сни, Діві Марії у сні з’явився ангел з благою вістю…
А кошмари, звісно ж, мучать людей тільки по задуму сатани.
– А розгадувати незрозумілі сновидіння потрібно?
– Не потрібно! Як мовиться, чим далі в ліс, тим більше дров. Якщо часто сняться незрозумілі сни, то нескінченні їх розгадування можуть захопити настільки, що можуть і депресії початися, і проблеми з психікою.
Як проявляються вроки і порча.

– Чому до одних людей постійно липнуть всякі бридоти у вигляді вроків і порчі, а до інших – ніколи?

– Це залежить від морального стану як самої людини, так і всього його роду в цілому. Якщо стан слабкий, навіть найпримітивніший ритуал подіє на нього миттєво.

Як правило, потім такій людині починають снитися кошмари, потім вона впадає в депресію, періодично чує якісь голоси, а інколи силою погляду навіть пересуває предмети.

Інші прояви вроків і порчі – постійні хвороби, невдачі, руйнування планів. У вражених темною силою немовлят перед Хрещенням різко піднімається температура. Все це сигнали на предмет того, що хтось «попрацював».

Основними жертвами ритуальних дій найчастіше стають жінки і діти.

Мені доводилося проводити екзорцизм навіть над грудною дитиною. Ночами вона ревіла, немов величезний ведмідь, і рев цей люди чули на відстані десяти кілометрів.

Цікава особливість: коли люди чують, як реве біснуватий, вони падають на коліна…

Був випадок, коли під час богослужіння одну біснувату жінку не могли втримати на місті шестеро дорослих чоловіків. Зі сторони ця картина нагадувала кориду: жінка подібно до скаженого бика підкидала в повітря «тореадорів».

А коли вона заревіла, здорові мужики не зговорюючись впали на коліна і почали молитися. Потім до мене підійшов один професор і сказав, що якби на власні очі не побачив цю картину, то в житті не повірив би в реальність того, що відбувалося.

Це говорить про те, що щось є….

Як виганяють бісів.
– Я недавно подивилась документальний фільм про те, як в далекій російській провінції священик виганяв з одержимих людей бісів. Дві ночі потім спати не могла – страшно!
– У мене був випадок, коли до мене причепився сусід-кагебешник. Варто було йому трошки випити, як він вставав під моїм вікном і починав кричати: «Гей, божевільний! Ти навіщо зібрав інших божевільних і молишся?»
Одного разу я не витримав. Все, кажу, ти мене дістав. І мало не силою повів його до церкви. Почав молитися, щоб Господь його врозумив. І раптом цього чоловіка як скрутило, як стало кидати зі сторони в сторону! З важкістю вдалося все це зупинити.

На наступний день виходжу з будинку – сидить він на лавочці і мирно так мені говорить: «Доброго ранку, дорогий отець Ян! Пробачте мені, дурневі».
– Яка ж у вас все-таки складна місія!
– Так, місія важка. Але що поробиш, відступати не можна.

Коли у вас в Прибалтиці мене таємно рукопокладали в священики, то сказали: «Ти можеш проводити екзорцизм, але ти не маєш права ніде це виголошувати». І відправили служити до Афганістану, де на протязі короткого часу до мене почали приводити дивних людей…

Я дуже боявся: чи можу щось зробити для них, використовуючи екзорцизм? Чи спитає мене Господь за те, що я використовував чи не використовував це право?

А потім зрозумів: сумніватися не можна. Тому що виганяти з одержимих людей бісів – це місія всіх священиків. Христос так і сказав апостолам: йдіть навчайте, виганяйте, зцілюйте.
– А хрещена людина може стати біснуватою?
– Звичайно. До мене одна жінка приходила вся у сльозах. Казала, що у неї на пару з братом в житті все руйнується з зовсім незрозумілих причин. Я почав молитися, потім кажу: «Хтось у твоєму роді пролив багато невинної крові».

Жінка на протязі тижня виясняла найдрібніші деталі життя свого роду. І тоді старенька бабуся їй призналася, що одного разу її батько знищив цілий циганський табір…
Був випадок, коли до мене привозили зовсім маленьку дівчинку, яка страждала на епілепсію. Подивився я на маленьку і кажу її мамі: «Ви багато абортів, мабуть, робили». Вона заперечила: «Що ви?! Ніколи в житті!»

Пояснюю: «Значить, їх робили інші жінки у вашому роді». Через декілька днів вона плачучи прийшла знову. Дізналася, що її мама зробила тринадцять абортів, а свекруха… сімнадцять!
Потім якось мене попросили допомогти іншій жінці: вона декілька місяців підряд не могла впоратися з риданнями після того, як отримала звістку про те, що її єдиний улюблений син загинув на війні в Чечні.

Я схилився над нею і зрозумів: цей син був її другою дитиною. А першу дитину, яку їй послав Бог, вона вирішила вбити ще до появи на світ. Тоді страшну біль через її вчинок відчував сам Господь, тепер настала черга їй зрозуміти, що відчуває Бог, коли людина вбиває його створіння…

Ми часто думаємо: чому з нами відбуваються ці негативні події, за що ми отримуємо удари долі? Причини завжди існують. І відповіді обов’язково даються через якийсь час.

Аборт – це вбивство дитини.

Страшний гріх, за який потрібно відповідати.

Як відмолити гріх аборту.
– Що, згідно вчення церкви, потрібно робити жінкам, які через незнання або в силу якихось інших причин робили аборти?
– По-перше, потрібно читати молитви «Отче наш», до Пресвятої Богородиці і «Вірую».
По-друге, засвідчити про свій гріх на сповіді і попросити у Бога прощення.
Потрібно розуміти, що душі вбитих у лоні матері малюків продовжують переживати страждання, оскільки переходять у світ інший з первородним гріхом. А коли ми приймаємо за них причастя, то звільняємо їх від цього гріха.

Я до цих пір пам’ятаю, з яким захопленням одна жінка мені розповідала, як після прийняття причастя за свою ненароджену дитину їй вночі приснився дивний сон. Маленька дівчинка танцювала у неї на долоні, сміялась і говорила: «Дякую!»
– Ви згідні з тим, що аборти стали гострою проблемою саме нашого сучасного світу, адже ще сто років назад люди елементарно не вміли їх толком робити, боялися…
– Ця проблема існує з дня вбивства невинних немовлят в Ізраїлі і Єгипті.
Щоб не боятися.
– Отець Ян, а чи потрібно взагалі боятися темних сил?
– Потрібно вірити в Бога.

І не потрібно поряд з натільним хрестиком носити кулони зі знаками зодіаку або іншими незрозумілими символами, талісманами.
Де в Євангеліях є вказівки на ці зображення? Потрібно думати над тим, для чого вони взагалі сьогодні культивуються. Для того, щоб відвести людину від знака Христа і християнства як такого.
А якщо ти носиш на шиї барана, тому що ти по знаку зодіаку Овен, то по суті рано чи пізно ти цим бараном дійсно станеш.

Джерело: catholicnews.org.ua

ПІДТРИМАТИ НАШ САЙТ


Переглядів: 3721 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Пт, 29.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах