СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2011 » Січень » 13 » Парафіяни Скала-Подільської греко-католицької церкви вітають свого священика отця Василя Германюка з Днем Ангела.
20:24
Парафіяни Скала-Подільської греко-католицької церкви вітають свого священика отця Василя Германюка з Днем Ангела.

   Всечесний отче! В цей чудовий день бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, наснаги і успіхів у Вашій пасторальній праці.
   Ми щиро вдячні за Вашу увагу і любов до кожного з нас, за Ваші молитви і духовні настанови. Нехай ангел-хоронитель оберігає Вас від негоди і лиха, від хвороб та невдач і не відходить від Вас ні на крок!

Переглядів: 5678 | Додав: iva

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 3
avatar
1 S@L • 02:18, 14.01.2011
Щиро вдячний за увагу і привітання. Нехай Господь благословляє Вас!
avatar
2 роман • 13:52, 17.03.2011
Скажіть будь-ласка, а яка така "свята" людина має моральне право взяти на себе хест Христів!? Коли навіть часом не може нести свій власний "життєвий хрест? Коли НАВІТЬ не можна називати новонародженного ім ям ІСУС! Вибачте, але католики роблять і працюють "на публіку" ! Тому що люди в теперішній час -- сучасний-ліберальний, хочуть, як і колишні розпинателі-- ХЛІБА І ВИДОВИЩ!
avatar
3 S@L • 18:58, 17.03.2011
1. Відповім вам цитатою з книги О.Теодуле Рей-Мермета "Хлопчик,з яким бавився Бог" про святого Герарда Маєлю.
У Великодний тиждень 1749 року на його долю випала велика радість: ґрупа молодих людей вирішила влаштувати в соборі живу сцену страждань Христових. Вони розділили ролі згідно обдарувань і побажань людей. На ролі солдатів, катів, святих жінок кандидатів було більш, ніж достатньо. Деякі кандидати на ролі Пилата і сотника були відхилені. Однак на роль розіп’ятого Христа добровольця не знайшлося. Тяжко було погодитися віддати себе на муки і розп’яття на хресті. Коли Ґерард довідався про це, він прийшов і прийняв роль розіп’ятого, і то в справжньому сенсі цього слова. Він був найщасливіший серед усіх.
Коли настав час прем’єри, він сказав катам: “Не жалійте мене, я покликаний терпіти!” Так вони і зробили.
Коли усе було готове, прийшло чимало людей з цікавості і співчуття. Серед них була і Ґерардова мати Бенедетта, яка нічого не знала. Поглянувши на блідого розіп’ятого мученика, який був живим образом страждань, вона знепритомніла. Люди плакали, але розіп’ятий терпів лише від того, що так мало міг наслідувати на хресті свого Приятеля.
Герард став святим і він взяв на себе моральне право взяти на себе хрест.

Ось тому тут немає нічого поганого.

2. Хрест життєвий і хрест, який символізує дерево на якому Христос був розп'ятий (через театралізоване дійство) - це трохи різні символи. Хрест життєвий - це єдиний засіб спасіння людини. хрест у театралізованому дійстві, яке спрямоване, через благословення єпископів, на організацію спільної прилюдної молитви і відтворення відчуттів Страстей Христових - це символіка, яка є головним атрибутом кожної Церкви.

3. Ісус не перша особа Святого Писання з таким іменем. У Старому Завіті був Ісус Навин. Ніде немає заборони давати ім'я Ісус. І взагалі ім'я, як те, що ми носимо кожного дня і ім'я, як викладення життя певної особи через театралізоване дійство - це зовсім різні аспекти у нашому житті.

4. Хліб і видовища є скрізь. Саме через слабкість людей до видовищ, маємо можливість, через молитовне ж видовище, навернути людей, які під впливом вражень захочуть прийти до церкви і почати християнський спосіб життя, почати життя у Христі Ісусі.

5. І православні, і католики виконують театралізовані вертепи - тому і православні працюють "на публіку" (лиш не кожен турбується про працю задля прослави Бога).


І ВЗАГАЛІ - ПРО МОРАЛЬНУ ОЦІНКУ ФІЛЬМІВ-БОЙОВИКІВ, ХХХ-ФІЛЬМІВ, РІЗНОМАНІТНИХ БОЇВ, ТЕ ЩО МИ БАЧИМО УСЮДИ, НАВІТЬ У РЕКЛАМІ - НІХТО НЕ ГОВОРИТЬ, А КОЛИ КАТОЛИКИ ХОЧУТЬ ПОКАЗАТИ БІБЛІЙНУ ПОДІЮ - НЕМАЄ МОРАЛЬНОГГО ПРАВА?!

omForm">
avatar
Пт, 26.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах