СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2010 » Листопад » 22 » Вовки в овечих шкурах – напад на церкву в Чорткові
21:51
Вовки в овечих шкурах – напад на церкву в Чорткові
Слава Ісусу Христу!

У Бучацькій єпархії  проблеми з Підгорецькими отцями, які намагаються захопити один храм. Вони вступають у бійку, а потім стверджують, що на них нападає греко-католицька церква, монахині штучно падають. З отцями приїжджає неоплан з бритоголовими, які вступають в бійку з семінаристами. Два семінаристи у важкому стані, один з них після удару кастетом має серйозну травму. о.Дмитро дуже просить про молитву.
Прохання про пильну молитву в цьому намірі. Хто може, одне "Богородице Діво", або Вервицю визволення, або якісь інші молитви!
Будь ласка, не будьте байдужими!
Не впускайте у свої храми священнодіяти осіб, які звуть себе священиками чи єпископами без виразного на те дозволу свого пароха!
(взято з розсилки ВКонтакті.ru)

Детальніше - клікніть




Переглядів: 2592 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 61 2 »
avatar
1 Василь • 19:45, 03.01.2011
Фарисеї, первосвященики того часу теж були офіційними, жили, розкошували і горя не знали. А правдиві в Христі Ісусі завжди були очорнені, зневажені, сплюндровані, бо йшли слідом за Христом. Ану скажіть, хіба в середньовіччі коли творилися страшні брутальні вбивства, коли гріхи відкуплялися індульгенцією церква не була офційною ??? Хто тоді стояв за правду віри ??? Кому маєм дякувати, що зберегли істинну віру ??? Чи не тим кого очорнювали, вбивали, переслідували, знущалися над ними. Прочитайте життя святих, сліпі люди, невже вам не ясно що Бог той самий "Завжди нині повсякчас і на віки вічні" І правда завжди буде переслідувана і очорнювана світом як тоді так і нині.
avatar
2 Василь • 19:45, 03.01.2011
Главою церкви має бути Ісус. Якщо будете слухатєте свого ієрарха, який взагалі втратив розум, у свої книзі. Якщо сліпо вірите йому і навіть не намагаєтесь подивитись що з цього приводу каже Господь у своєму слові, ТО ОФІЦІЙНО, В АВТОРИТЕТІ СВЯТОГО ПИСЬМА ЗАЯВЛЯЮ: "БУДЕТЕ НАВІКИ ЗАСУДЖЕНІ !!!!!!! і тоді вже все одно буде, хто офіційний а хто не офіційний, бо Бога треба сповідувати В ІСТИНІ І ПРАВДІ, а коли церква по вуха в брехні на всіх рівнях, починаючи з дрібних сільських парафій, семінарій, закінчуючи главою церкви, то про яку любов до ближнього може йти мова??? Ви подивіться, що ви понаписували тут ???. Я направду дивуюсь. Хоча нема чого дивуватись. Бо все написене в СВ.Письмі хочемо ми того чи ні, повинно сповнитись. І ми бачимо як сповнюється кожне слово в сьогоденні. Покайтеся !!!
avatar
3 ... • 21:14, 03.01.2011
УСЯ ВЛАДА ВІД БОГА!

Лютер пішов на протиріч тодішній церковнй владі ---- і що ми маємо? СЕКТИ_СЕКТИ_СЕКТИ...

Покладімося на Господа у Його Слові:

1. «Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога. Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе. Бо володарі – пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї, бо володар – Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві! Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління. Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті. Тож віддайте належне усім: кому податок – податок, кому мито – мито, кому страх – страх, кому честь – честь» (Римлянам 13:1-7).

2. В першому посланні до Тимофія читаємо: «Перш над усе, я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей, за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності та чистоті. Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові» (2:1-2).

Отже, ВСЯКА ВЛАДА НА ЗЕМЛІ – ВІД БОГА - саме тому слухаємо свого законного єрарха!

avatar
4 ... • 21:23, 03.01.2011
... а Святе Писання перекручуєте як хочете... так вміє робити лише особа вишколена у секті
avatar
5 Василь • 21:16, 05.09.2011
То треба бути ,або затурканим невігласом,або психічно хворим говорячи що християни мають слухати любу владу, бо нема на то ради...Наприклад за комунізму влада вчила що Бога нема...і я можу дого продовжувати...зараз влада ще гірша (евтаназія,аборти,гомосексуалізм.......).Бог допустив і ту владу, що була і та, що є і навіть та, що ще буде(читай святе письмо). А ТЕПЕР УВАЖНО!!! Святе письмо говорить про..(цитую з контексту)..." бо володар – Божий слуга, тобі на добро"...," він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві!","Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті". Іде мова про влату,яка респектує тільки Божі закони!
".....саме тому слухаємо свого ЗАКОННОГО єрарха!" Це просто смішно,бо його вислови на радіо,телебаченні,у його книзі "Бесіди...." повною мірою БЕЗЗАКОННІ.Вони суперечать цілій суті християнства!!! Ви його слухаєте начебто законно,а він беззаконник:)))!!!!
У одкровеннях читаємо про антихриста,а він,між іншим,теж буде владою.Але до пекла з такою владою...До пекла навіть коли вона у церковній рясі,...."Але якби й ми або Ангол із неба почав благовістити вам не те, що ми вам благовістили, нехай буде проклятий.Анатема!!!" (Гал.1,8-9)
1-5 6-6
omForm">
avatar
Чт, 18.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах