СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Духовне піднесення у Скалі-Подільській
20:55
Духовне піднесення у Скалі-Подільській

Парафія Скали-Подільської УГКЦ приєдналася до молитовної міжконфесійної місії Христа-Царя Всесвіту за єдність Христової Церкви та припинення війни в Україні.

Після духовних місій у с.Лосячі, дев’ять днів, з 2 по 10 жовтня, жителі Скали-Подільської та навколишніх сіл і міст мали надзвичайно цінну можливість молитися біля фігури Христа-Царя, яка подорожує Україною з 2014 р.Б. Після трагічних подій на Майдані 2013-2014 рр. українська діаспора в США, бажаючи вийти з важкої духовної і національної кризи, виготовила для місійних подорожей 4-х метрову фігуру Христа-Царя Всесвіту. Від Закарпаття до Збруча, від Грушева до Києва, з Харкова в зону АТО, подорожує фігура Христа-Царя, щоб зупинити війну, зло, ненависть, щоб перемінити серця, навернути і зцілити.

Разом з фігурою до Скали-Подільської було привезено мощі св. Івана Павла ІІ, ікону «Кривавих Сліз Пресвятої Богородиці» та фігурку Матері Божої «Містична троянда». В присутності всіх цих духовних реліквій у храмі відбувались щоденні молитви. Протягом дев’ятниці, на запрошення о.Василя Германюка, священика даної парафії, благоловення людям уділяли отці: о.Володимир Строгуш (РКЦ), о.Олег Косован, о.Володимир Капуста, о.Богдан Боднар, о.Василь Щур, а також капелан, який супроводжує фігуру Христа-Царя і дбає, щоб місій тривали – о.Іван Сивак.

Протягом двох понеділків, духовну поживу люди отримували від легендарного екзорциста – о.Яна Білецького. Під час віднови духа і реколекцій в костелі служились Божественні Літургії, відбувались Сповіді, давались науки, конференції з можливістю дати запитання реколектанту. Досвідчений екзорцист молився, освячував, благословляв накладенням рук всіх присутніх прочан, які сходились у неймовірній кількості, незалежно від їх конфесійної приналежності і місця проживання, щоб отримати цінне духовне зерно у свої серця. 

Також в період духовної дев’ятнички, під час недільної Літургії, відбулася урочиста присяга до новообраної парафіяльної та економічної пастирської ради, згідно настанов нового Парафіяльного Правильника УГКЦ, Канону Кодексів Східних Церков, Канонів Партикулярного права та відповідних Статутів, правила яких коригує Патріарша Комісія у справах мирян нашої Церкви.

З приходом «Подорожуючого Ісуса» у храм, до сердець людей завітала й невимовна радість і піднесення на дусі, відчувалась легкість на душі, а коли фігуру перевозили на іншу парафію – миряни плакали... Та ці сльози були наповнені подякою Господу за духовну віднову, якої спрагла кожна християнська душа. Сподіваємось, що фігура Христа-Царя колись знову завітає у Скалу-Подільську і ми всі разом будемо дякувати Богу вже за цілковитий мир в Україні та цілісну незалежну державу!

Олеся Москавлюк,

парафіянка храму УГКЦ Скали-Подільської

Фотоальбом ТУТ

Соцмережі Fb   Vk   Ok

Відео і аудіо з науками ТУТ


Переглядів: 2229 | Додав: S@L | Теги: Духовне, о.Ян Білецький, Скалі-Подільській, піднесення, Подорожуючий Ісус

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Чт, 28.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах