Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2015 » Грудень » 01

Даний матеріал містить текстову інформацію іспиту сумління за ціле життя людини. Бодай раз в житті, або раз на кілька років варто практикувати такі Сповіді для очищення душі.

Як правильно робити обрахунок совісті за даними запитаннями? Потрібно помолитися молитву "Царю Небесний" і з Божою поміччю, в тиші, взявши листочок і ручку, розпочати читати кожне запитання і те, яке підходить згідно сумління, вписувати на аркуш паперу, щоб згодом з ним піти до священика і своїми устами зачитати і визнати свою вину. Збуджуємо щирий жаль за те, що своїми гріхами образили Ісуса, що пролив кров за нас, обіцяємо зробити все, щоб якомога менше повторювати ці гріхи, виконуємо покуту і обов'язково приймаємо Святе Причастя. Можна також скачати матеріал, видрукувати і прийти до Таїнства з підкресленим текстом та своїми устами зачитати гріхи.

Пам'ятайте, немає жодного за тяжкістю і величиною гріха, який би нам, після щирого жалю, Бог не зміг простити, адже Бог є ЛЮБОВ! Він не чекає від нас після Сповіді повної святості, а радіє нашим старанням змінитися. Якщо хтось впаде - нехай піднімається і йде до Таїнства Покаяння знову. Господь милостивий прощав зради і зневіру апостола Петра, який опісля кожного упадку, щиро ... Читати далі »

Переглядів: 8668 | Додав: S@L | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)

Чт, 25.04.2024, 08:20
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010