СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2015 » Червень » 15 » Духовна Скала-Подільська УГКЦ знову здобуває призові місця (+ВІДЕО)
10:25
Духовна Скала-Подільська УГКЦ знову здобуває призові місця (+ВІДЕО)

13-14 червня в м. Львові відбувся Патріарший рівень конкурсу сучасної релігійної пісні "Пісня серця 2015", який присвячений Митрополиту Андрею Шептицькому, рівноапостольному Володимиру Великому та святим мученикам Борису і Глібу. Дивізом стали слова Митрополита Андрея Шептицького: "… до єдності духа, миру і любові!" В ньому взяли участь троє дітей з парафії Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Скали-Подільської: Збриський Богдан, Кобля Ангеліна, Фанок Софія.

Діти ретельно готувались до цього міжнародного конкурсу, адже їхали представляти не тільки парафію, а й Бучацьку єархію. І в результаті двоє з них здобули призові місця. Фанок Софія перемогла, зайнявши друге місце у молодшій категорії, яка складала 26 юних співочих учаснків та Збриський Богдан, який з-посеред 31 особи старшої категорії, у якій зійшлись досвідчені роками діти - зумів привести у прославі Божій перше місце.

Над піснями працювали цілі команди людей. По вокалу Богдан і Ангеліна займались у Івасєчко Ірини Миколаївни, а Софію у пісенному руслі провадила Москавлюк Олеся Миколаївна. Окрім вокалу Ангелінка і Софійка мали підтанцьовку з місцевим танцювальним колективом "Еверест" від ДМШ під керівництвом Коцемір Руслани Ігорівни. Варто зауважити, що для Фанок Софії було написано, спеціально для цього конкурсу, тематичну пісеньку, слова до якої склала молода скалецька поетеса Червоноока (Денисова) Аліна Василівна, яка вже видала свою збірку віршів світського спрямування та сьогодні пише для прослави Бога. Музику ж написав Роман Тесля-Галицький – молодий звукорежисер, працює у «Квартеті Гетьман». Пише музику і співає (в основному патріотичні пісні). Щодо слів і музики до пісеньки Ангелінки – їх написано подружжям Качанів Василя і Ольги. «Автори намагаються допомогти кожній дитині відшукати стежину правди, яка веде до Небесного Царства», – як вони описують у передмові до своєї дитячої збірки «Стежину правди віднайду». Богдан виконав композицію на слова Бай Ніни Іванівни поетеси, громадсько-культурної діячки, переможниці всеукраїнських літературних конкурсів та фестивалів і музику до слів написано Вовчаком Ігорем – композитором, педагогом, солістом, лауреатом міжнародних пісенних конкурсів, учасником творчих звітів, автором декількох збірок дитячих пісень.

Також особливого слова уваги потребують батьки юних виконавців, які доклали чимало зусиль для того, щоб їхні діти якнайкраще прославили Творця, відповідно представили єпархію та свою рідну парафію.

о.Василь Германюк - організатор участі дітей у конкурсі від Скала-Подільської УГКЦ


Переглядів: 1972 | Додав: S@L | Теги: здобуває, місця, призові, Духовна, УГКЦ, скала-подільська, знову

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Чт, 25.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах