СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2014 » Липень » 30 » Аніматори із Скали-Подільської організували цікаву програму для дітей с.Пробіжна
11:45
Аніматори із Скали-Подільської організували цікаву програму для дітей с.Пробіжна

29 липня в селі Пробіжна, Чортківського району, що на Тернопільщині, з благословення і турботи пароха, отця-декана Зиновія Пасічника, відбулися одноденні «Веселі канікули з Богом» під координацією Комісії у справах молоді Бучацької єпархії УГКЦ. Організували програму дня для дітей та молоді християнські аніматори зі Скали-Подільської: Іванна Притка, Марія Бойко, Ольга Фігуш, Марія Германюк, під керівництвом отця Василя Германюка. Час дозвілля був ведений темою: «Творимо живу парафію разом».

День розпочався Святою Літургією, на якій учасники і аніматори мали змогу посповідатися і прийняти Євхаристію. Згодом отець Василь у своєму слові подав, так званий, ключ на час духовного відпочинку, який основувався на Біблійній цитаті про те, як треба прагнути долучатися до творення «живої парафії». Опісля розпочалась насичена розважальна програма, яка містила різноманіття ігор, вивчення релігійних пісень, роздуми у праці групок, вивчення різноманіття бансів, перегляд повчальних короткометражних мультфільмів, квест, футбол віниками... Не обійшлось і без смачних перекусок, а особливо дітям був до вподоби солодкий кавун. Учасники табору отримали вервички і помолитися Розарій з розважаннями до Діви Марії. На завершення дня отець Василій, закінчуючи програму одноденних канікул, підвів змістовні підсумки, які ґрунтувались на цитатах зі Святого Письма і заохоченню стати апостолами на свої парафії. На сам кінець відбулись два флеш-моби: діти створили собою велике серце любові Господньої та склали пазл-лозунг табору із фразою про творення «живої парафії» разом, який підкреслив розуміння загальної теми і мети даної зустрічі.

Все було дуже організовано і захоплююче, дітям час проведений з Богом дуже сподобався, особливо молитва з розважаннями і банси. Кожен присутній міг весело і цікаво провести час: потанцювати, помолитися, пограти квест, насолодитися трапезою і звичайно, відчути опіку свого пароха, який подбав за своїх найменших, запрошуючи аніматорів. Час пройшов досить швидко, але з надзвичайною духовною користю і новими враженнями, які на довго залишаться у серцях дітей, молоді та гостей парафії.

Учасниця «Веселих канікул з Богом» – Тетяна Окунєва


Переглядів: 2114 | Додав: S@L | Теги: Веселі, Богом, канікули, Пробіжній

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar
Чт, 28.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах