Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2013 » Жовтень » 11

Слухаючи духовну конференцію, яка відбувалась сьогодні у стінах нашої семінарії, ми мали змогу зауважити, що вона була насичена якимось незвичайним і трішки революційним змістом. Справді, в наш час мало уваги приділяється питанням, які будуть висвітлені нижче і які ми будемо мати змогу побачити. 
      В цей день, почесним гостем нашої обителі був отець Василь Германюк, парох парафії Успення Пресвятої Богородиці смт. Скали- Подільської (Бучацька єпархія). Направду, ця зустріч зірвала шквал позитивних емоцій і відгуків серед братів, бо дала можливість почути і побачити приклади, як правильно організувати парафіяльне життя та, найголовніше, залучити до нього молодь та дітей. 
      Основним напрямом своєї діяльності у співпраці з молодими людьми, як це не парадоксально звучить, отець вибрав засоби масової інформації, бо сучасна молодь є дітьми свого часу, які звикли необхідну інформацію шукати і сприймати у цифровому варіанті, в варіанті «Online». «Хто тримається консервативної думки у поглядах на Церкву, той тратить молодь, яка є мінливою і перебуває там, де є щось цікаве і сучасне», - говорить отець Василь, ділячись своїм невеликим, але дуже цінним багажем досвіду. І справді, наша молодь перебуває там «де є щось цікаве і сучасне» - в мережі Інтернету. Вона гине у бруді і грісі, які панують в просторах віртуальної вселенної. У ході конференції отцю прийшла гарна думка відносно євангельського уривку про те, як апостол Петро йшов по морю і через свій сумнів почав потопати. Плодом роздумів стала аналогія подій: тієї, яка сталася майже дві тисячі років і тих, з якими ми стикаємося сьогодні. У постаті апостола Петра, який потопає, ми можемо побачити сучасну молодь, яка потопає, бо також засумнівалась. І, як сказав наш шановний гість, у морок підземель і темних казематів Інтернету, ми повинні подати св ... Читати далі »

Переглядів: 772 | Додав: S@L | Дата: 11.10.2013 | Коментарі (0)

Пт, 19.04.2024, 17:30
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010