Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2013 » Січень » 20
ВІДЕО

Маленька дівчинка зі Скали-Подільської заспівала у Києві
для Глави УГКЦ, Блаженнішого Святослава (Шевчука)


19 січня 2013 р.Б. відбулася традиційна Різдвяна просфора з Патріархом УГКЦ, Святославом (Шевчуком) на яку були запрошені гості зі Скали-Подільської, що на Тернопільшині.

Дійство відбувалось у приміщенні Міжнародного виставкового центру, який розташований поблизу Патріаршого собору Воскресіння Христового. Розпочалася урочистість з привітання Блаженнішого Святослава, який благословив усіх присутніх. Опісля прозвучало відеозвернення екс-Глави УГКЦ Любомира (Гузара). Всі запрошені гості, а саме  єпископи, священики, миряни, представники державної влади, творчої інтелігенції отримали частину Різдвяну просфори з медом та унікальну можливість персонального спілкування з Блаженнішим.

На сцені звучали різдвяні колядки у виконанні хорів з різних куточків України. Подарувала свій спів присутнім і маленька дівчинка зі Скали-Подільської, шестирічна Софійка Фанок, яка увійшла в трійку переможців конкурсу дитячої духовної творчості до дня Святого Миколая та отримала запрошення виступити на «Різдвяній просфорі з Патріархом» і взяти благословення Глави Церкви. Нагадаємо, що ще двоє переможців є також з Тернопільської області – це Святославчик Чайківський та Дмитрик Майданик.

Отримавши новину про перемогу в конкурсі УГКЦ Софійка Фанок одразу розпочала підготовку до виступу в Києві. Вдалий підбір репертуару, сумлінна праця на майже щоденних репетиціях з вчителем вокалу Олесею Москавлюк; духовна підтримка, настанови, поради та вирішення усіх організаційних питань пароха Софійки, о.Василя Германюка; спонсорство та допомога у подоланні великої відстані до Києва місцевого добродія пана Володимира Шашкіна; допомога батьків Івана та Тетяни дали свій результат, мрія Софійки заспівати перед Главою УГКЦ та отримати «особливе» б ... Читати далі »

Переглядів: 4066 | Додав: S@L | Дата: 20.01.2013 | Коментарі (1)

Пт, 19.04.2024, 19:22
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010