Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Грудень » 21

Троє дітей, які отримали найбільшу підтримку відвідувачів медіаресурсу УГКЦ та фан-сторінки у соціальній мережі Фейсбук, виступлять у січні на «Різдвяній просфорі» та отримають благословення Блаженнішого Святослава. Про це повідомив голова оргкомітету інтерактивного дитячого конкурсу «Ой, хто, хто Миколая любить», керівник Департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців.

Зі слів голови оргкомітету, усі троє переможців конкурсу походять з Тернопільської митрополії УГКЦ. Це дев’ятирічний Святослав Чайківський із села Підгороднє Тернопільського району, шестирічна Софія Фанок зі Скали-Подільської та одинадцятирічний Дмитро Майданик із Чорткова. Про перемогу в конкурсі своїх малих парафіян та запрошення до Глави Церкви на «Різдвяну просфору» парохи всіх трьох дітей оголосять цієї неділі у церкві після Літургії.

Керівник Департаменту інформації УГКЦ висловив подяку всім, хто долучився до першого дитячого інтерактивного конкурсу Церкви: «Ми щиро вдячні дітям, які відважно представили свою духовну творчість на огляд усієї громади нашої Церкви. Також сердечно дякуємо батькам та духівникам малечі. Без їхньої праці й підтримки наш конкурс би не відбувся. І, звісно, наше велике спасибі усім вірним, духівництву і людям доброї волі, які переглядали, вболівали і голосували за наших малих конкурсантів».

... Читати далі »

Переглядів: 876 | Додав: S@L | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

В смт. Скалу-Подільську і цьогоріч завітав Святий Миколай.

Ще в неділю парафіяни храму Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ Скали-Подільської почали входити в свят-казкове дійство появи святителя, який після Божественної Літургії прийшов, щоб обдарувати діточок і дорослих цікавими дарунками. Миколай разом з ангелятами, віршованими рядками та мелодійним співом парафіян, попри негоду та холод, дали теплоту біля сотні діточок, які таки змогли в цей день бути в храмі. А на завершення о.Василь Германюк помирував усіх присутніх, даруючи їм образочки Св. Миколая та інші цікаві подарунки.

У надвечір’я свята, на запрошення батьків, Чудотворець приніс усмішки дітям, які мали нагоду відчути радість від присутності святого у своїх домівках. Цікаво було спостерігати за очима малят, які з глибокою довірою вдивлялися на святителя, відчуваючи цілковиту безпеку. Зразу ж згадуються слова з Біблії у яких Ісус говорить, що треба бути як діти, бо у простоті їхньої віри отримаємо Царство Небесне.

У саме ж свято Миколай показав свою увагу діткам двох місцевих садочків куди прийшов і о.Василь, який привітав та поблагословив кожну дитину зокрема.

Святитель, пройшовшись, центральною частиною Скали-Подільської, роздавав образочки і пам’ятні подарунки всім людям, які в той час поверталися з базарних закупок. Реакція дорослих була подібна дитячій, адже ж і вони відчули доброту й щедрість Миколая.

Цього дня театралізоване дійство відбулось і в сусідньому селі Лосяч у якому після Служби Божої місцеві малята також раділи присутності Божого Угодника, янголят та гостей з миколайськими пісеньками.

А в суботу, на свято Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці святою Анною, опісля Літургійної молитви скалеччани зможуть піти на відкриття новор ... Читати далі »

Переглядів: 938 | Додав: S@L | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

Пт, 19.04.2024, 08:44
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010