Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Грудень » 05
Оголошення про молитву



8 грудня з 13 по 14 год в костелі Скали-Подільської молитимемось
(БУТИ В ХРАМІ НЕ ПІЗНІШЕ 12:45 ГОД)

„Годину Ласк Непорочно Зачатої Пречистої Діви Марії"
(ГОДИННА МОЛИТВА
НАВКОЛІШКИ БЕЗ ПЕРЕРВ І ВІДВОЛІКАНЬ)

Пречиста Діва 11 разів появлялася сестрі кармелітці Пєріні і в одній із Своїх появ лагід­ним та люблячим голосом промовила: „Я — Непорочне Зачаття, Мати усіх ласк і Мати Мого Улюбленого Сина Ісуса. Моїм бажан­ням є, щоб кожного року 8 грудня опівдні була відбута Година Ласк. Багато духовних благодатей і фізичних благословень отрима­ють ті, які безперервно будуть молитися цієї години". Дізнатись більше можна ТУТ

ДИВИТИСЬ НА МОЛИТВЕННИК

ПОЖЕРТВУЙМО ЦЮ МОЛИТВУ ЗА ВИПОВНЕННЯ ВАШОГО ПРОХАННЯ

Переглядів: 1422 | Додав: S@L | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

 

2 грудня 2012 р. Б. до Скали-Подільської завітав молодий композитор та виконавець з м. Кам’янця-Подільського Андрій-Ярослав Геник. Опісля Божественної Літургії хлопець презентував присутнім свої авторські пісні під супровід гітари.

Представившись, Андрій-Ярослав повідомив про те, що пропонує всім послухати дует. «Але який же дует?» – пролинуло в думках людей, адже хлопець стоїть перед ними сам... Пізніше виявилось – дует Ярослава з Богом, який диктує йому ці пісні. А Славік всього лише є засобом для прослави Творця. Також Ярослав називає Господа своїм продюсером, адже усі його виступи є завжди керовані Творцем.

Змістовні пісні, проникливі глибокими почуттями любові до Господа розчулили серця усіх присутніх та напевне вкотре заставили задуматися над своїм життям, життям з Богом.  Між піснями юнак зачитував цитати із Біблії. Насолода милозвучним співом дозволила усім просто відпочити  від повсякденних турбот.

Окрім концертної діяльності Андрій-Ярослав Геник є членом міжнародної християнської спільноти, яка є  у  Кам’янці-Подільському «Віра і Світло». Це рух, який об’єднує осіб розумово неповносправних, їхніх батьків та молодь-приятелів. Хлопець  у своєму репертуарі має й пісні, які використовує в роботі з дітьми християнського руху. Це не просто пісні, а пісні із рухами, які всі весело повторювали за Ярославом.

Доброта, простота та щирість, що випромінювалися із виконавця передалися гарним настроєм усім присутнім парафіянам УГКЦ смт. Скали-Подільської. Тому ми висловлюємо щиру подяку ініціатору такого дійства, духовному наставнику Ярослава о. Лазарю Громадському, а також і Ярославу, за все, що він нам подарував і бажаємо йому творчих успіхів, вдалих виступів та нових пісень, з яким будемо його радо зустрічати у Скалі-Подільській.

Олеся Москавлюк

Парафіянка УГКЦ смт. Скали-Подільської


Переглядів: 1196 | Додав: S@L | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

Сб, 20.04.2024, 12:12
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010