Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Червень » 25

23 червня 2012 року Божого з благословення Єпарха Бучацького, Кир Дмитра Григорака в м.Бучачі на стадіоні «Колос» проходив другий турнір з християнського міжпарафіяльного футболу за участі команд українських греко-католицьких церков м.Бучача, м.Борщева, смт.Скали-Подільської та с.Пиляви. Чемпіонат розпочався із Молебеня до Христа Чоловіколюбця, який відслужили чотири священики Бучацької Єпархії: о.Василь Германюк, о.Володимир Кремза, о.Іван Гнилиця та о.Володимир Гнилиця. Отці благословили футболістів на хорошу, дружню, християнську гру та наголосили, що основною метою турніру є спільно прославити Бога під час улюбленої справи.


 За жеребкуванням першу гру розпочали команди м.Бучач та смт.Скала-Подільська. Друга гра відбулася між командами м.Борщів та с.Пилява. Команди-переможці перших двох ігор у наступному турі змагалися за І та ІІ місце, а команди, які програли боролися за ІІІ призове місце. Отже результати такі:

 І місце – м.Бучач ( Парафія Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ);

ІІ місце – с.Пилява (Парафія Св. Параскевії П’ятниці УГКЦ);

ІІІ місце – смт.Скала-Подільська (Команда «Скеля» парафії Успення Пресвятої Богородиці, УГКЦ).

 

Цього ж дня відбулася урочиста церемонія нагородження, де було вручено кубок команді-переможцю м.Бучач, з чим ми їх вітаємо! Всім іншим футболістам вручено медалі з призовими місцями та грамоти з підписом Владики та з підписом начальника відділу у справах молоді та спорту Бучацької райдержадміністрації. Окрім цього були визначені такі нагороди: кращий гравець, кращий бомбардир та кращий воротар чемпіонату. Приємно зазначити, що кращим воротарем був гравець нашої команди – Яремій Василь.

Ми щиро раді, що наші футболісти знову мали нагоду взяти участь у таких цікавих змаганнях. (Нагадаємо, нещодавно команда «Скеля» стала переможцями футбольного турніру, який проводився в м.Борщеві.) Це вкотре допомогло їм спробувати свої сили у спортивних змаганнях та зміцнити свій молитовний дух. Надзвичайно приємно є спостерігати, що основна мета футбольного турніру - виховувати у молоді християнські цінності під час улюбленої справи,  яка поєднує тренування тілесне, задля можливості розуміння того,  що навіть через спорт можливість прославити Господа Бога стає реальністю. Адже наступного ж дня усі футболісти разом із своїм тренером - Слотвінським Богданом прийшли на Св. Літургію та подякували Богові за всі отримані ласки.

Опісля Богослужіння місцевий парох смт.Скали-Подільської о.Василь Германюк помолився вкотре за тренера, футболістів та усіх жертводавців цієї благодійної справи. Подякою футболістам, тренеру та жертводавцям був спільний відпочинок біля річки Збруч, де була можливість скупатися, зіграти різноманітних ігор та просто поспілкуватись разом під духовним проводом.

... Читати далі »
Переглядів: 947 | Додав: S@L | Дата: 24.06.2012

Вт, 23.04.2024, 07:52
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010