Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Травень » 28

 

 

(Для збільшення фото натисніть на праву кнопку мишки і клікніть: "Переглянути зображення")

Надзвичайно насичений різноманітними духовними подіями відзначився останній тиждень у смт Скалі-Подільській. Розпочалося все з урочистого привезення отцем Романом Дутчаком на парафію Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ мощей св. Шарбеля, ліванського монаха, який лікує різні хвороби та відомий ласками понад 20 тисяч дивовижних оздоровлень, випрошоючи їх у Господа. З 20 по 23 травня усі Скалеччани та жителі сусідніх сіл Борщівського району мали можливість помолитися на св. Літургії, знести до Бога всі свої прохання та подяки за посередництвом святого і приклонившись до мощей отримати благословення місцевого священика о.Василя Германюка. Опісля мощі було перевезено на парафію Воздвиження Чесного Хреста до с.Лосяча та згодом до інших сусідніх парафій.

Також священик мав повчальне слово у Будинку Культури, на святі матері, організоване завклубом Наталією Кульчицькою. Слово було звернене до менших і дорослих дітей, щоб вони мали пошану і стримку перед своїми матерями, які роблять все, щоб подарувати своїм дітям добру долю. Ще на тижні о.Василь настановляв на останньому дзвонику дітей двох Скалецьких шкіл і молився за вчителів.

Окрім цього у Скалі-Подільській створено парафіяльну дитячу футбольну команду «Скеля» (УГКЦ), яка візьме участь у міжпарафіяльному футбольному турнірі за участі команд м.Борщева, с.Гермаківка та с.Устя. Головна мета проведення змагань – донести до дітей та молоді розуміння того, що кожну справу слід робити з Богом. Усі хлопці мають чудову нагоду тренувати тіло у християнському дусі. Завдяки жертводавцю Шашкіну Володимиру Анатолійовичу гравцям придбано форми у яких вся команда була присутня на недільному Богослужінні та отримала благословення окропленням свяченої води на майбутні перемоги. Пізніше всі футболісти зустрілися на стадіоні Скали-Подільської який теж було освячено за підтримки голови селищної ради Любомира Черепія та тренера Скалецьких команд «Скала» та «Скеля» – Богдана Слотвінського.

Ще однією вагомою духовною подією запамятався усім минулий тиждень. На парафії Успення Пресвятої Богородиці отцем Василем Германюком організовано роботу з молодими подружніми парами задля скріплення сімейних стосунків. Адже дуже часто утворюються тріщини у молодих сім’ях, наступають різні  кризові моменти і важливо, щоб саме у таких ситуаціях сім’я перебувала під Божою опікою. Задля духовного зміцнення молодих сімей на Святій недільній Літургії парафіяни молилися за всі подружжя, за Божий провід, а  після молитви відбувся похід на природу, де молоді особи мали чудову нагоду скріпитися духовними науками, різними розповідями з життя та спільно прославити Бога на відпочинку.

І ми вкотре хочемо щиро подякувати адміністратору Парафії Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ о.Василю Германюку, який працюючи на славу Божу від акції до акції, не дає нам впасти духовно, а завжди прагне робити все можливе задля проростання добрих зерен, які сіє у наші серця.

 

Парафіянка храму

Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ,

Москавлюк Олеся
Переглядів: 1132 | Додав: S@L | Дата: 28.05.2012

Пт, 19.04.2024, 02:53
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010