Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Квітень » 02

У суботу, 31 березня 2012 р.Б. у смт.Скалі-Подільській при парафії УГКЦ проходила молитовна подія, «Духовні роздуми над Страстями Христовими», яку провели молоді священики та семінарист, випускники Івано-Франківської Духовної Семінарії.

У вечірній час до храму почали сходитися люди. Потребу духовної поживи в час Великого Посту можна було спостерегти через численну кількістю вірян, що приємно вразило гостей нашого селища, які під звуки музики провели роздуми над стражданнями Христа. Глибше поринути в історію Спасіння Ісуса допомогла всім спокійна духовна атмосфера, велика кількість палаючих свічок у вечірньому храмі та милозвучний спів страсних пісень, що перепліталися з духовними роздумами.

Не одна сльоза покотилася по обличчях людей, розуміючи той страшний біль, який переживав Ісус задля нашого ж спасіння. Це усім допомогло вкотре задуматися над своїм життям, над помилками, яких ми так часто допускаємося, завдаючи цим ще більшого болю нашому Спасителю. Та Його любов безмежна. Він завжди готовий пробачити нас, даруючи святі Таїнства Покаяння, (Сповіді) та Євхаристії (Причастя). Його серце завжди для нас відкрите, потрібно лише зробити перший крок…

По завершенні духовних розважань священики, о.Михайло Віхоть, о.Микола Цимбалістий та семінарист, бр. Володимир Соколовський, подякували всім присутнім за чисельну та теплу зустріч на що у відповідь місцевий священик греко-католицької церкви о.Василь Германюк подякував гостям за проведення духовних роздумів у глибокій та щирій молитві. І бачачи вірян різних конфесій наголосив на справі єднання, якої прагнув ще наш історичний духовний провідник, Митрополит Андрей Шептицький, кажучи: «Головна мета мого життя – єднання церков, єднання людей, дітей Божих…»

Ми, парафіяни УГКЦ Скали-Подільської, дякуємо о.Василю Германюку за організацію ще однієї духовної події, яка не залишила байдужим жодного присутнього. Надіємось що такі зустрічі і надалі відбуватимуться в Скалі-Подільській і щиро просимо у Господа здоров’я і сил для свого священика.

Олеся МОСКАВЛЮК



Переглядів: 963 | Додав: S@L | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (1)

Вт, 23.04.2024, 07:55
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010