СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2012 » Березень » 22 » Прес-служба Бучацької єпархії вітає дітей зі здобуттям хороших результатів
20:05
Прес-служба Бучацької єпархії вітає дітей зі здобуттям хороших результатів
ЮНА МИРЯНКА ЗІ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ПОКАЖЕ СВОЄ ЗНАННЯ БІБЛІЇ В ОСТРОЗЬКІЙ АКАДЕМІЇ

Школярка зі Скали-Подільської підтвердили свої ґрунтовні знання Божого Слова на Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії». Про це прес-службі Бучацької єпархії повідомили з парафії УГКЦ смт. Скала-Подільська.

Учениця 9 класу місцевої загальноосвітньої школи та мирянка греко-католицької громади Ольга Фігуш пройшла у відбірковий тур цієї олімпіади, яка проводиться Національним університетом «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і Українського біблійного товариства. Далі школярка змагатиметься на наступному етапі, який відбудеться вже в Острозькій академії. Там дівчина візьме участь у дебатах на тему: «Християнські моральні цінності – запорука доброчесного життя. Чи є їм альтернатива у ХХІ столітті?» Крім цього, школярка представить власний проект допомоги дітям-сиротам.

На парафії стверджують, що подяка за підготовку Ольги до олімпіади та за належне моральне виховання дівчини належиться вчительці основ християнської етики п. Ірині Куньці, парафіяльному адміністратору о. Василю Германюку та батькам. Діти зі Скали-Подільської вже неодноразово підтверджують свої знання Біблії та правд віри. Так, на районному етапі олімпіади з християнської етики призове місце нещодавно посів юний мирянин Богдан Збриський, учень 6 класу.   

Прес-служба Бучацької єпархії вітає дітей зі здобуттям хороших результатів, а також бажає Ользі Фігуш наступних успіхів на олімпіаді.

Прес-служба Бучацької єпархії


Переглядів: 1311 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 91 2 »
avatar
1 Гість • 10:32, 23.03.2012
Шановний отче. Подяка за належне моральне виховання дівчини належиться перш за все батькам, не потрібно приписувати комусь того, що йому не належить. Оля Фігуш - сумлінна дівчина і ми раді за неї. Але чи знаєте Ви що через брак коштів вона мусіла залишити музичну школу. Можливо церковній громаді замість того щоб запускати ліхтарики варто було б допомогти матеріально і оплатити навчання. Ближньому потрібно робити добро, чи не цьому Ви вчите. А ліхтарики - це гроші на вітер.
avatar
2 S@L • 13:58, 23.03.2012
Ліхтарики - це справа жертводавців, які хочуть духовного єднання у Скалі і таку роботу у напрямі екуменізму Церква радо вітає, щодо допомоги малозабезпеченим - у проекті так, але не у поточному фінансовому стані, ми лише можемо рекомендувати навчальні заклади релігійного типу де діти навчатимуться безкоштовно. Є повністю сформовані релігійні громади, які мають можливість це робити, але нехочуть, є й люди, які можуть допомогти своїми фінансами ближнім, але лише те роблять, що всіх звинувачують.

Щодо музичної школи - можна було б і для Олі поступитися і не брати з неї грошей вчителям.
Не все вирішується фінансами.

Ваші слова: "Оля Фігуш - сумлінна дівчина і ми раді за неї", - свідчать про те, що Ви вчитель, а хіба вчитель не може посприяти в тому, щоб Оля змогла безкоштовно таки поїхати на цю олімпіаду. Хіба у школи немає проектів на реалізацію учнівських покликань і поїздок на олімпіади, тим більше на Всеукраїнському рівні? Хіба школа таких осіб не може звільнити від постійних фінансових зборів на всякі шкільні потреби? Коли парафія організовує прощі і різноманітні поїздки, то вже не заставляє таких дітей оплачувати.

На рахунок подяки за моральне виховання дівчини і приписування комусь того, що йому не належить.
Дорогий госте, перед тим, як щось подібне, не Вашої компетенції писати, краще розпитайте Олі і нехай вона сама скаже, кому подяка належить її моральному вихованню, кому подяка належить за проходження у даний конкурс і яку роль для неї у її моральному вихованні відіграє священик і вчитель релігії. Лише тоді будемо з Вами продовжувати діалог.

wink
avatar
3 Парафіянка УГКЦ Скали-Подільської • 15:03, 23.03.2012
Шановний гість, якщо Ви вважаєте, що о. Василю приписано те, що йому не належить, то Ви дуже, дуже глибоко помиляєтеся, можливо не знаючи на якому рівні проводиться робота парафіяльного священика з молоддю...

Я думаю перш ніж робити такі висновки, слухайте уважно по закінченні Св. Літургії (якщо Ви там є присутні) оголошення священика, який завжди говорить з якою метою робиться та чи інша подія.
avatar
4 Гість сайту • 23:19, 23.03.2012
Парафія повідомила Бучацькій Єпархії та сама себе і хвалить. Згоден що перш за все виховання належить батькам.
avatar
5 S@L • 09:48, 24.03.2012
Звичайно, коли дитина поводиться добре, чемно, виховано - це заслуга батьків, коли дитина зробить помилку, то вчителі, батьки та сторонні особи кажуть: "Це тебе священик так навчив?" (з практик)

Хвалить? Може й так, але видно працю, на славу Божу незалежно хто долучився до такої роботи, чи вчитель релігії, чи священик. Вчитель релігії вказала у статті, по своєму досвіді, хто посприяв у духовному розвитку дітей, парафія ж подякувала вчителю, тому, що праця над олімпіадою була спільною, де вчитель звернулася до священика по допомогу у даному питанні і таким чином шестеро парафіян, саме УГКЦ, взяли участь у олімпіаді, вчитель і священик перевіряли всі роботи, щоб вони були виконані згідно вимог. Мати Олі (через яку вся дискусія) навіть не знала, що Оля взяла участь у олімпіаді.
avatar
6 Ірина • 11:02, 24.03.2012
Звичайно, коли дитина поводиться добре, чемно, виховано - це заслуга батьків, коли дитина зробить помилку, то вчителі, батьки та сторонні особи кажуть: "Це тебе священик так навчив?" (з практик)

Такого вислову не чула,а кажуть: "Тебе так в школі вчать.. або Тебе так тато з мамою навчили.." А про цервву - вибачте- ні
avatar
7 S@L • 11:49, 24.03.2012
... ось підходять батьки до священика у Скалі-Подільській і кажуть, що така і така дитина, ваша прихожанка в школі зробила певний поганий вчинок і вчитель сказав цій дитині: "Тебе так у церкві навчили?"
Справді, як не було праці церкви, то й на батьків і вчителів так говорили, коли ж церква почала проводити виховну діяльність, стало вигідно маніпулювати, перекидаючи відповідальність на неї, а коли церкву похвалили - також осуд. Таке враження, що нікому нічого не потрібно, лише відчуваємо всі, що народилися суддями.
avatar
8 Xena • 13:19, 24.03.2012
Шановні коментатори, не говоріть, що церква і священик нічого в вихованні дітей не дають. Я по собі знаю, бо сама - вчитель й мати 2 дітей. Діти, які ходять до церкви більш вдумливіші, уважніші й відрізняються від своїх однокласників. У них поступово формуються стійкі моральні принципи і дуже добре, коли родина, школа і церква йдуть в одну ногу у вихованні нашої зміни. Власний приклад - в школі дискотека до 8 березня, мій син (любитель піти) каже, що не піде, бо піст. Він мене пристидив цим, адже я ще деколи думаю рад. мірками "Школа і церква мають бути розділені". І ті діти, хто ходять до церкви, теж не прийшли. Скажете, що не в пості справа, що гріхів є набагато більше, ніж не дотримуватися посту, а я відповім, що такими правилами дитина дисциплінуться, в неї виробляється стійка громадянська позиція і,можливо, в дорослому житті вона не вчинить багато дурних вчинків, які часто робить молодь, бо вона з дитинства знає, що так не можна. Можливо і я, ловлю себе часто на думці, якби в свої роки знала більше релігійного і мала би такого духовного отця, як мають тепер наші діти, обминула би багато прикрих речей у своєму житті.
1-5 6-6
omForm">
avatar
Чт, 25.04.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах