Парафія Успення Пресвятої Богородиці Бучацької єпархії УГКЦ
 
Головна » 2012 » Березень » 22
ЮНА МИРЯНКА ЗІ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ПОКАЖЕ СВОЄ ЗНАННЯ БІБЛІЇ В ОСТРОЗЬКІЙ АКАДЕМІЇ

Школярка зі Скали-Подільської підтвердили свої ґрунтовні знання Божого Слова на Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії». Про це прес-службі Бучацької єпархії повідомили з парафії УГКЦ смт. Скала-Подільська.

Учениця 9 класу місцевої загальноосвітньої школи та мирянка греко-католицької громади Ольга Фігуш пройшла у відбірковий тур цієї олімпіади, яка проводиться Національним університетом «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і Українського біблійного товариства. Далі школярка змагатиметься на наступному етапі, який відбудеться вже в Острозькій академії. Там дівчина візьме участь у дебатах на тему: «Християнські моральні цінності – запорука доброчесного життя. Чи є їм альтернатива у ХХІ столітті?» Крім цього, школярка представить власний проект допомоги дітям-сиротам.

На парафії стверджують, що подяка за підготовку Ольги до олімпіади та за належне моральне виховання дівчини належиться вчительці основ християнської етики п. Ірині Куньці, парафіяльному адміністратору о. Василю Германюку та батькам. Діти зі Скали-Подільської вже неодноразово підтверджують свої знання Біблії та правд віри. Так, на районному етапі олімпіади з християнської етики призове місце нещодавно посів юний мирянин Богдан Збриський, учень 6 класу.   

Прес-служба Бучацької єпархії вітає дітей зі здобуттям хороших результатів, а також бажає Ользі Фігуш наступних успіхів на олімпіаді.

Прес-служба Бучацької єпархії

Переглядів: 1310 | Додав: S@L | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (9)

Ср, 24.04.2024, 20:21
Вітаємо Вас Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | Вхід
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*

ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010