СКАЛЕЦЬКІ САЙТИ



Сайт громади ОФІЦІЙНИЙ

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ








Більше посилань на сайти наших друзів можна побачити з допомогою клавіші "End" або прокруткою курсором донизу


Головна » 2011 » Грудень » 20 » Невтомна праця Миколая у Скалі-Подільській
09:15
Невтомна праця Миколая у Скалі-Подільській

 

Цьогоріч Святий Миколай розпочав свій візит із запрошення до самих найменших жителів Скали-Подільської – вихованців дитячого садочку у військовому містечку, де разом з своїми помічниками - ангеликами зміг подарувати дітям чудове свято. Урочистості розпочалися із привітального слова місцевого пароха УГКЦ отця Василя Германюка, який по завершенні уділив всім малятам та вихователям своє священиче благословення.

Далі Святий Миколай вирушив до с. Лосяч, де його з нетерпінням у церкві чекали діти, які протягом цілого року слухалися батьків, вчителів і своєю зразковою поведінкою заслужили солодкі подарунки.

А в Скалі-Подільській у неділю зранку майже ніхто не залишився вдома, адже всі поспішали до храму, який у цей день був ущент переповнений вірними. Після Божественної Літургії прихожани мали чудову нагоду побачити театралізоване дійство. Усі готувалися до зустрічі з Миколаєм, вчили вірші та пісні до Святого і просто дарували йому свої посмішки. Найцікавішим було те, що за рахунок жертводавців більше як 120 дітей не враховуючи їх належності до певної конфесії змогли отримати солодкі подарунки. А щоб зробити дитині справжню казку і зміцнити віру у Святого, батьки запрошували його до своєї оселі де Миколай з ангеликами зміг більше часу поспілкуватися з малечею та вручити приємні подаруночки.

Продовжилося святкування благодійним відвідуванням Скала-Подільського психоневрологічного будинку-інтернату. Святкова вистава та спів пісень подарували всім присутнім, як хворим, так і медпрацівникам багато радості. Святий Миколай вразив жителів будинку-інтернату своєю ласкою та милосердям, адже вони потребують особливої уваги. Своїм привітальним словом зігрів серця всіх присутніх і о. Василь Германюк, який благословив та підбадьорив працівників даруючи їм образочки Св. Миколая.

І на завершення усіх урочистостей, в честь свята, Миколай разом з ангеликами пройшлися селищем роздаючи всім тим, хто зустрічався на дорозі памятні образочки.

Щиро дякуємо отцю Василю Германюку за організацію святкової вистави та розуміння важливості цієї справи, бо віримо, що дана акція допомогла людям відчути любов Ісуса Христа до кожного з нас і бути ще добрішими по відношенню до інших, такими, як був Святий Миколай.

Олеся МОСКАВЛЮК

 



Переглядів: 992 | Додав: S@L

______________


ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВМІЩУЄ НАШ САЙТ -
ПІДТРИМАЙТЕ РОБОТУ ПОРТАЛУ СВОЄЮ ПОЖЕРТВОЮ


НАТИСКАЄМО НА КНОПОЧКУ:



ДЯКУЄМО


______________

ПОЧИТАЙТЕ Й ІНШІ ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ:
Всього коментарів: 1
avatar
1 сергій • 21:45, 22.12.2011
все получилось на ура!разом ми сила!
omForm">
avatar
Чт, 28.03.2024
Вітаємо, Слава Ісусу Христу!
Головна | Реєстрація | ВХІД
Я ЖЕРТВУЮ...

Устав Богослужінь
Пошук
Ми у Facebook

ВПОДОБАТИ СТОРІНКУ

У FACEBOOK

☜▼☞
ЗАПИС БОГОСЛУЖІНЬ
#МОЛИТВАВІНСТАГРАМ
ПРОЕКТ 1
ПРОЕКТ 2
ПРОЕКТ 3
Відеопрезентація

РОБОТА ПАРАФІЇ
НА БРОШУРЦІ

ТУТ
 
Наші фото
ОСНОВНИЙ АЛЬБОМ ТУТ,
Інший альбом ТУТ,
а ще інший ТУТ

Новини церкви
Поведінка в храмі
Погода
Відвідування сайту
free counters

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
*


НА ГОЛОВНУ



ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ, СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКА © 2010
Ми будемо вдячні Вам
за розміщення кнопки посилання
нашого сайту
у Ваших інтернет-ресурсах